Muur metselen

Muur metselen

Prijzen vergelijken loont! Vraag gratis tot 4 offertes aan
Het is verstandig om eerst het aanbod van gevelspecialisten te vergelijken voordat u een keuze maakt.

Als u uw muren (opnieuw) wilt metselen kunt u kiezen om dit zelf te doen of een metselaar in te huren. Beide hebben zo enkele voordelen, maar is het verstandig om te kiezen voor een vakman als u weinig tot geen ervaring hebt met het metselen van muren. Het vak is helaas niet met instructievideo’s op het internet in een paar dagen of weken onder de knie te krijgen. Een metselaar kan u helpen met verscheidene diensten. Als u de prijzen vergelijkt van verschillende bedrijven kunt u tevens besparen op de kosten voor het inhuren van een metselaar. Bekijk de prijzen metselaar pagina.

Muren, pilaren, schoorstenen en meer

Een metselaar kan verschillende delen van een woning of kantoorpand metselen. Zo is het mogelijk om een schoorsteen opnieuw te laten bouwen als deze bijna lijkt om te vallen. Een metselaar kan ook pilaren, draagmuren en andere kolommen in uw huis renoveren of bouwen. Daarnaast is het mogelijk om dubbel glas of kozijnen in een muur te verwerken zodat hetgeen goed op elkaar aansluit. Lees verder op pagina metselwerk en opvoegen.

Beschadigde of verouderde muren en gevels

Zodra een muur of gevel beschadigd of verouderd is, is het altijd verstandig om deze direct te repareren of te renoveren. Het is namelijk mogelijk dat regenwater of ongedierte via de gaten en scheuren uw woning of kantoorpand binnen kunnen dringen. Zoals ook het dak waterdicht moet zijn, geldt dit ook voor de muren, gevels en eventueel de schoorsteen. Een ervaren metselaar kan u hierbij helpen. Na een inspectie kan hij of zij u beter van dienst zijn en u een juiste offerte toesturen. Zie: metselaar gezocht.

Offerte metselaar aanvragen?

Vraag met onze offerte formulier meerdere prijsopgaven bij metselaars op. Zo kunt u het aanbod vergelijken en een goede keuze maken wat betreft het inhuren van een betrouwbare metselaar. Ga naar pagina offertes.

Kijk ook op deze pagina’s:

Metselaar informatie
Diensten
Opvoegen
Branchevereniging
Steenhouwers
Muurreiniging
Metselaar gezocht
Offertes